Skip to main content
Skip table of contents

Relatie > Aanvraag > Notificaties

Je kunt op dit tabblad notificaties vastleggen, wijzigen of verwijderen. Door het activeren van de knop 'Nieuw' kun je nieuwe notificaties vastleggen. Nieuwe of gewijzigde gegevens worden pas opgeslagen nadat de knop 'Opslaan' door jou is geactiveerd. Indien je kiest voor het verwijderen van gegevens worden de gegevens direct verwijderd. Notificaties die automatisch door Easyflex worden aangemaakt kunnen niet gewijzigd of verwijderd worden. 

Nieuwe notificatie

Wanneer je een nieuwe notificatie aanmaakt, ben je verplicht een onderwerp in te geven. Wanneer dit veld niet wordt ingevuld, wordt dit aan jou gemeld en krijg je de gelegenheid dit te corrigeren. Tevens kun je bij deze notificatie gelijk een nieuwe actie plannen. Deze wordt automatisch gegenereerd op je inlognaam en is eventueel te wijzigen door gebruik van de knop 'zoeken'. De actiedatum en tijd worden automatisch ingegeven op de huidige systeemdatum en -tijd, ook deze gegevens kunt, indien gewenst, aanpassen. Een voorbeeld van een nieuwe actie is bezoek, offerte of herinnering. Deze benamingen zijn door Easyflex vastgelegd. Een nieuwe notificatie wordt ook vastgelegd binnen de algemene notificaties van de relatie (Frontoffice > Relatie > Notificaties).

Zoekopdracht

Middels de 'Zoekopdracht' kan er gezocht worden in (automatische en handmatige) notificaties. Voor het beste resultaat adviseren we altijd op één of meerdere volledige woorden te zoeken. Als je op meerdere woorden zoekt worden alleen resultaten weergegeven waarin alle zoekwoorden voorkomen. Je kunt zoeken in het onderwerp én in de detailinformatie van een notificatie. Er kan niet gezocht worden op lidwoorden, voorzetsel en speciale tekens.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.