Skip to main content
Skip table of contents

Relaties > Concurrenten

Het is vaak belangrijk te weten welke concurrenten van de werkmaatschappij ook contact hebben met de relatie. Op dit tabblad kun je deze concurrenten vastleggen. Op het scherm verschijnt een overzicht van alle vastgelegde concurrenten. 

Raadplegen Easyflex database

Easyflex houdt een database bij met concurrenten. Deze database bevat alle bedrijven in Nederland welke mogelijk concurrent kunnen zijn, bijvoorbeeld uitzendbureaus, detacheringsbureaus, werving & selectie bureaus. Wanneer je een concurrent uit de Easyflex database vastlegt wordt deze regel 'rood' getoond. Indien de concurrent van de relatie niet bekend is in de database, kun je handmatig een concurrent invoeren. Deze toevoeging is eenmalig, wil je de gegevens in de database van Easyflex opgenomen hebben meld dit dan bij support@easyflex.nl. Wanneer je handmatig een concurrent vastlegt wordt deze regel 'zwart' getoond.

Naam bedrijf/organisatie (verplicht)

In deze velden dien je de naam en adresgegevens van het bedrijf/organisatie in te geven (Algemene beschrijving > Adresgegevens en Algemene beschrijving > Communicatie).

Activiteiten (verplicht)

De activiteiten van de concurrent dien je in dit veld te selecteren. Deze activiteit wordt in het concurrentenscherm getoond onder de optie 'belangrijkste activiteit'. Wanneer je meerdere keuzes maakt, wordt alleen de eerste keuze in het concurrentenscherm getoond. De tabel met keuzemogelijkheden wordt onderhouden door Easyflex.

Algemene informatie

In dit veld kun je extra informatie van het bedrijf/organisatie ingeven. Zo kun je bijvoorbeeld gegevens van de website van het bedrijf 'slepen' naar dit veld. Het programma waarmee je de website heeft geopend moet wel de zgn. 'drag and drop' functie ondersteunen.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.