Skip to main content
Skip table of contents

Relaties > Bedrijfsgegevens

Op dit tabblad worden de bedrijfsgegevens van de relatie vastgelegd. De gegevens zijn ingedeeld in een aantal velden.

Je kunt in dit veld de piekmaanden van de relatie ingeven door deze aan te vinken. In de tabel daaronder worden voor het lopende jaar en de twee voorafgaande jaren het aantal gevraagde flexwerkers als statistiekgegeven getoond. Wanneer je met de muis over een blauw gekleurd blokje gaat, wordt als 'hint' het aantal gevraagde flexwerkers in cijfers getoond, bijvoorbeeld 10.

Overige specialisme

Bij de kwalificatie gegevens in het tabblad 'Algemeen' dien je in te geven wat het belangrijkste specialisme is van de relatie. Deze reden(en) worden ook in het tabblad 'Bedrijfsgegevens' getoond. Je kunt, indien gewenst, de redenen en volgorde wijzigen door het activeren van de knop 'Redenen wijzigen'. Aangebrachte wijzigingen worden dan automatisch ook gewijzigd in het tabblad 'Algemeen'. Je kunt zelf specialismen toevoegen via 'Beheer > Bedrijfsinstellingen > Specialismen'.

Jaar gebonden gegevens

In deze rubriek kun je jaar gebonden gegevens van de relatie noteren. Je kunt kiezen voor het huidige jaar en de twee voorafgaande jaren. De velden welke kunnen worden ingevuld zijn:

  • aantal werknemers
  • jaaromzet
  • budget flexwerkers

Je bent niet verplicht om alle drie de velden in te vullen.

Bedrijfslogo

In dit veld kun je het bedrijfslogo van de relatie opslaan. Dit logo wordt dan ook op het identificatiepanel getoond.

Reden waarom voor samenwerking is gekozen

Bij de marketing gegevens in het tabblad 'Algemeen' dient je in te geven wat de belangrijkste reden is voor de relatie om samen te werken met je werkmaatschappij. Deze reden(en) worden ook in het tabblad 'Bedrijfsgegevens' getoond. Je kunt, indien gewenst, de redenen en volgorde wijzigen door het activeren van de knop 'Redenen wijzigen'. Aangebrachte wijzigingen worden dan automatisch ook gewijzigd in het tabblad 'Algemeen'. Met de pijltjestoetsen kun je de selectieteksten overzetten van de argumenten bibliotheek naar de argumenten welke bepalend zijn voor de relatie. 

Wat de relatie belangrijk vindt

Binnen Easyflex kun je registreren wat de relatie belangrijk vindt. Deze selectieteksten zijn onbeperkt in te geven. Wanneer je de knop 'Argumenten wijzigen' activeert, worden de ingevoerde selectieteksten getoond. De belangrijkste criteria (top 10) van de ingevoerde selectietabel worden

Mailcriteria

Binnen Easyflex kun je registreren wat de mailcriteria van de relatie is. Deze selectieteksten zijn onbeperkt in te geven. Wanneer je de knop 'Mailcriteria wijzigen' activeert, worden de ingevoerde selectieteksten getoond. De belangrijkste criteria (top 10) van de ingevoerde selectietabel worden. 

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.