Skip to main content
Skip table of contents

Mijn Easyflex

Met deze module is het mogelijk om heel gemakkelijk een vraag te stellen aan het Service Center van Easyflex. Daarnaast kun je openstaande vragen inzien en zoeken in jouw reeds afgesloten meldingen. Door de module 'Mijn Easyflex' te selecteren wordt een nieuw venster geopend waarin je op het portaal van Easyflex komt. 

Kom je voor de eerste keer op 'Mijn Easyflex', dan dien je je te registreren. Kies voor 'Registreer een account'. Heb je al een keer contact met ons gehad, bijvoorbeeld via de mail, dan ben je al bij ons bekend en zal je hierover een melding krijgen bij het registreren. Kies dan bij het inlogscherm voor 'Wachtwoord vergeten'.

Onder 'Waar kunnen we u mee helpen' kun je middels een zoekterm zoeken in ons online handboek. 

Klik je op 'Ik heb een vraag' kom je op een nieuwe pagina waarmee je een vraag kunt stellen aan  het Service Center van Easyflex. Stel je een vraag via 'Mijn Easyflex', streven wij ernaar om binnen 3 werkdagen te reageren. 

Ik heb een vraag

Betreft
Onder 'Betreft' geef je in over welke applicatie of toepassing jouw vraag gaat. Je hebt hier de keuze uit meerdere opties. 

Wat is je vraag
Hier kun je ingeven welke vraag je aan de medewerkers van het Service Center wilt stellen. Mocht de vraag over een specifieke flexwerker of relatie gaan, stellen wij het op prijs als je daarvan het registratienummer vermeld. Ook dit helpt ons om je vraag spoedig te kunnen beantwoorden. 
Let op: Als je een vraag stelt via 'mijn easyflex' krijgt deze in eerste instantie de titel 'Melding vanuit Mijn Easyflex'. Wanneer het Service Center de vraag oppakt, zullen zij de titel aanpassen. Dit is mede zodat meldingen makkelijker terug te vinden zijn door jou zelf. 

Werkmaatschappij
Geef hier de naam of eventueel het nummer van je werkmaatschappij in. Dit helpt ons om snel de betreffende werkmaatschappij terug te vinden. 

Telefoonnummer
Geef het telefoonnummer in waarop we je kunnen bereiken indien nodig. 

Mijn meldingen

Rechtsbovenin op 'Mijn Easyflex' vind je een knop met 'Meldingen'. Je hebt daar de keuze voor:

  • Mijn verzoeken
  • Mijn meldingen

Mijn verzoeken
Onder mijn verzoeken staat de filter standaard ingesteld op 'Door mij aangemaakt' en zie je dus in eerste instantie enkel de meldingen die je zelf hebt aangemaakt. 

Je kunt de filters eventueel ook anders instellen. De mogelijke filters zijn: 

  • Openstaande meldingen, afgesloten meldingen of alle meldingen
  • Niet aangemaakt door mij, aangemaakt door mij en waar ik een deelnemer ben

Ook kun je indien gewenst zoeken naar meldingen. Dit kun je doen door een zoekwoord in te typen onder 'Zoek naar meldingen'. 

Alle meldingen
Onder alle meldingen staat de filter standaard ingesteld op 'Niet aangemaakt door mij'. Daar zie je de meldingen die door jouw collega's zijn aangemaakt. 

Let op: op dit moment is het nog niet mogelijk om meldingen te zien die door jouw collega's zijn aangemaakt. 

Je kunt de filters eventueel ook anders instellen. De mogelijke filters zijn: 

  • Openstaande meldingen, Afgesloten meldingen of Alle meldingen
  • Niet aangemaakt door mij, Door mij aangemaakt en Waar ik een deelnemer ben


JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.