Skip to main content
Skip table of contents

Flexwerkers > Reisbereidheid

Op dit tabblad kun je de reisbereidheid van de flexwerker vastleggen. Zo weet je exact in welk postcodegebied de flexwerker geplaatst wil/kan worden. Easyflex geeft deze gebieden heel overzichtelijk weer in een landkaart. In de blauwe postcodegebied(en) wil de flexwerker geplaatst worden, in de grijze postcode gebieden wil de flexwerker niet geplaatst worden.


Toon kaart van

In dit veld kun je aangeven welke kaart van Nederland getoond dient te worden. Je kunt kiezen uit 'Noord Nederland' en 'Zuid Nederland'. Wanneer je je keuze maakt, zie je gelijk de bijbehorende kaart op het scherm verschijnen.

Bereid tot plaatsing in

In dit veld kun je aangeven in welk gebied de flexwerker geplaatst wil worden. Je hebt de keuze uit:

  • Geheel Nederland
  • Hieronder vermelde postcodegebied(en)

Wanneer je kiest voor 'Geheel Nederland' zal de gehele kaart van Nederland in de beschikbare blauwe kleur getoond worden. Wanneer je kiest voor 'Hieronder vermelde postcodegebied(en)' kun je in de tabel 'Postcodegebieden' of in de kaart van Nederland, de door jou gewenste postcodegebied(en) selecteren en de-selecteren door middel van een dubbele klik. De door jou geselecteerde postcodegebied(en) worden in de beschikbare blauwe kleur getoond. Wanneer je een postcodegebied(en) niet selecteert, blijft dit gebied grijs. Bij een buitenlands woonadres dien je handmatig de reisbereidheid aan te klikken. Easyflex herkent het buitenlandse adres niet en daardoor is het niet mogelijk om het automatisch in te laten vullen.


Bereid tot plaatsing in het buitenland

In dit veld kun je aangeven of acquisitie in het buitenland gewenst is voor deze flexwerker. Je kunt kiezen uit 'Ja' of 'Nee'.

Overige gegevens

Binnen de overige gegevens kun je de maximale reisafstand en maximale reisduur berekenen. De basis voor deze berekening is de postcode van het woon- en correspondentieadres van de flexwerker, vanuit deze postcode worden de maximale afstanden en tijden berekend.

Maximale reisafstand

In dit veld kun je vastleggen hoeveel kilometer de flexwerker maximaal wil reizen voor een plaatsing. Wanneer je na de ingave van het aantal kilometers op het pijltje klikt berekent Easyflex welke postcodegebieden binnen deze maximale reisafstand vallen (berekend vanuit de postcode van het woon- en correspondentieadres van de flexwerker) en deze gebieden worden automatisch blauw ingekleurd.

Maximale reisduur

In dit veld kun je vastleggen hoeveel minuten de flexwerker maximaal wil reizen voor een plaatsing. Wanneer je na de ingave van het aantal minuten op het pijltje klikt, berekent Easyflex welke postcodegebieden binnen deze maximale reisduur vallen (berekend vanuit de postcode van het woon- en correspondentieadres van de flexwerker) en deze gebieden worden automatisch blauw ingekleurd.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.