Skip to main content
Skip table of contents

Flexwerkers > Memo

Op dit tabblad kunnen algemene memo-informatie en memo-rubrieken worden opgenomen.

Algemene memo-informatie
In dit veld kun je zelf memo-informatie ingeven.

Memo-rubrieken
Alle memo-rubrieken die zijn aangemaakt voor de werkmaatschappij worden hier getoond. Afhankelijk van de instellingen ben je wel of niet verplicht tot het invullen van deze rubrieken (Beheer > Bedrijfsinstellingen > Ontwerp memobladen).

Wanneer er een memo blad is ontworpen voor 'Check', kun je deze optie aanvinken. Indien gekozen is voor het verplicht invullen van deze memo rubriek en deze is (nog) niet aangevinkt, toont Easyflex een aandachtspunt op de controlelijst van de flexwerker met de meldingstekst die is ingegeven binnen de aanmaak van de memo rubriek. Wanneer je op een later tijdstip de memo-rubriek weer afvinkt, wordt deze memo-rubriek feitelijk gevuld met 'nee' en wordt de melding niet meer weergegeven op de controlelijst van de flexwerker omdat de memo rubriek nu wel is ingevuld.

Rubriek
Wanneer je een memo-rubriek hebt aangemaakt (Beheer > Bedrijfsinstellingen > Ontwerp memobladen) kun je in dit veld tekst invoeren. Je kunt de inhoud van de tekst memovelden aanpassen met de knop 'Wijzigen'. Deze tekst wordt vervolgens als waarde van de rubriek getoond.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.