Skip to main content
Skip table of contents

23-02-2017 - Versie 2017-04

Mededelingen

Schrijf je nu in voor de Easyflex nieuwsbrief

24653318

24653318

24653318

24653318

24653318

24653318

24653318

24653318


Mededelingen

Met eigen ogen de nieuwe mogelijkheden zien? Meld je nu aan voor de webinar Easy update

Up-to-date zijn van wat er in de nieuwe versie van Easyflex beschikbaar is gekomen?
Na een update gaan we iedere maandag om 10:00 uur van start met de webinar Easy update waarin we je in vogelvlucht laten zien wat de nieuwe functionaliteiten, verbeteringen en opgeloste items zijn.

Meld je aan om deel te nemen.

Opdrachtbevestigingen voor de web(page)service vanaf nu te downloaden in het handboek

Vanaf nu is het mogelijk om de (test) key voor de web(page)service aan te vragen met behulp van een opdrachtbevestiging uit het handboek. Download de opdrachtbevestiging bij 'Downloads > Opdrachtbevestigingen' en stuur deze ingevuld retour naar support@easyflex.nl. Vervolgens kan de web(page)service worden geactiveerd. Er zijn ook andere opdrachtbevestigingen als download beschikbaar!

Aanpassing naam looncomponent WGA-vast naar WGA

Vanaf 1 januari 2017 is de naamgeving van de werkhervattingskas regeling 'Gediff. premie Whk (WGA-vast)' in Easyflex veranderd naar 'Gediff. premie Whk (WGA)'. Echter op de loonspecificatie wordt nog de oude naam getoond als in 'Beheer > Bedrijfsinstellingen > Looncomponenten' de naam niet is aangepast. Dus om de juiste naam weer te geven op de loonspecificatie kan bij het looncomponent 'Premies voor sociale verzekeringen > Gediff. premie Whk (WGA)' de naam aangepast worden van 'Gediff. premie Whk (WGA-vast)' naar 'Gediff. premie Whk (WGA)'

Flexwrapp

Handboek voor de flexwerker beschikbaar

Wil je weten hoe makkelijk het echt is om een koppeling te maken met Flexwrapp voor de flexwerker? Lees dan hier de handboek om een koppeling te maken:

Deze documenten beschrijven wat er moet gebeuren voor het maken een koppeling.

Bekijk de Easyvideo van Flexwrapp

Er is een nieuwe Easyvideo beschikbaar waarin we laten zien hoe de flexwerker een koppeling kan maken met het uitzendbureau op het portaal van Flexwrapp. Na het bekijken van deze Easyvideo wordt het makkelijker om het proces aan de flexwerker uit te leggen. Bekijk hier de Easyvideo!

Planning

Aanvragen beschikbaar voor Easyflex Planning worden duidelijker weergegeven

In Easyflex Planning moeten aanvragen beschikbaar worden gesteld. Het is nu in één oogopslag te zien welke aanvragen wel en niet beschikbaar zijn doordat er nu icoontjes worden getoond voor de aanvraag.JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.