Skip to main content
Skip table of contents

16-06-2016 - Versie 2016-12

Mededelingen

Schrijf je nu in voor de Easyflex nieuwsbrief

24653344

Nieuw

24653344

24653344

24653344

Verbeterd

24653344


Mededelingen

Met eigen ogen de nieuwe mogelijkheden zien? Meld je nu aan voor de webinar Easy update

Up-to-date zijn van wat er in de nieuwe versie van Easyflex beschikbaar is gekomen?
Na een update gaan we iedere maandag om 10:00 uur van start met de webinar Easy update waarin we je in vogelvlucht laten zien wat de nieuwe functionaliteiten, verbeteringen en opgeloste items zijn.

Meld je aan om deel te nemen.

Nieuw

Verhoging ABU-loongebouw per 4 juli 2016

De lonen binnen het ABU-loongebouw zullen per 4 juli worden verhoogd. Met het overzicht 'Collectieve loon/tarief aanpassingen' kunt u gemakkelijk de lonen ophogen. Easyflex heeft de nieuwe lonen vastgelegd. Ook wordt er vanaf 4 juli door Easyflex op de ABU-loongebouw lonen gecontroleerd in plaatsingen en urendeclaraties. Het ABU-loongebouw vindt u hier.

APG Inkomstenverhoudingen kunnen nu worden vastgelegd

Module: Backoffice / Frontoffice
Onderdeel: Overzichten Flexwerkers
Tabblad: Fiscaal-sociaal
Overzicht: Pensioenaanlevering
Melding: 518640

APG is het pensioenfonds voor de bouwsector. Zij hebben sinds begin 2016 een nieuwe aanlevermethode waarbij niet alle wijzigingen meer handmatig kunnen worden aangegeven in hun portaal. Hierdoor was het niet mogelijk de datum in dienst en uit dienst goed te muteren bij APG. Vanaf juni 2016 kan de inkomstenverhouding ten behoeve van APG handmatig worden vastgelegd in Easyflex. Dit kan in het tabblad 'Fiscaal-sociaal' van de flexwerker onder de aftrekposten. Voor meer uitleg zie de uitgebreide toelichting in het handboek hier.

Nieuw overzicht 'Verloningen onder NEWML'

Module: Beheer / Backoffice
Onderdeel: Aansturing overzichten / Overzichten
Overzicht: Verloningen onder NEWML
Melding: 519008

Het netto equivalent wettelijk minimumloon (NEWML) is al enige tijd een onderwerp dat vaker voorbij komt. De berekening hiervan is al verwerkt in Easyflex en kan in de bedrijfsinstellingen worden aan- of uitgezet. Indien de berekening wordt gebruikt en een persoon komt onder het NEWML, dan was dit voorheen alleen zichtbaar bij de persoon. Nu is hier een nieuw overzicht voor gemaakt. Verloningen onder NEWML. Op dit overzicht worden personen getoond die binnen het loontijdvak onder het NEWML zitten. Om dit overzicht te kunnen aanmaken dient deze eerst beschikbaar te worden gesteld in 'Beheer > Aansturing overzichten'.

Verbeterd

Locatie van relatie en flexwerker zichtbaar in hinttekst van het scherm 'Urendeclaraties'

Module: Frontoffice
Onderdeel: Urendeclaraties
Melding: 518615

Vanaf nu wordt de locatie van de flexwerker en de relatie getoond in de hint tekst van het scherm 'Urendeclaraties'. Indien je met de muis boven de flexwerker gaat hangen wordt de locatie van de flexwerker getoond. Als je met de muis boven de relatie gaat hangen wordt in de hinttekst het debiteurennummer, de locatie van de relatie (of die van de afwijkende debiteur) en de kostenplaats getoond.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.