Skip to main content
Skip table of contents

26-03-2015 - Versie 2015-06

Belangrijke mededelingen

Schrijf u nu in voor de Easyflex nieuwsbrief

Met eigen ogen de nieuwe mogelijkheden zien? Meld u nu aan voor de webinar Easy update

Nieuw

E-mail templates voor iedereen beschikbaar

Nieuwe loongebouw ABU CAO beschikbaar

Verbeterd

Twee nieuwe keuzes premiekortingen Arbeidsgehandicapten / Wajong toegevoegd en duidelijkere uitleg


Belangrijke mededelingen

Met eigen ogen de nieuwe mogelijkheden zien? Meld u nu aan voor de webinar Easy update

Up-to-date zijn van wat er in de nieuwe versie van Easyflex beschikbaar is gekomen?
Na een update gaan we iedere maandag om 10:00 uur van start met de webinar Easy update waarin we u in vogelvlucht laten zien wat de nieuwe functionaliteiten, verbeteringen en opgeloste items zijn.

Meld u aan om deel te nemen.

Nieuw

E-mail templates voor iedereen beschikbaar

Vanaf deze versie is E-mail templates voor iedereen beschikbaar. (m.u.v. Easyflex - Lite) Met behulp van E-mail templates kunnen er standaard e-mails worden vastgelegd die vervolgens kunnen worden gebruikt op diverse locaties in de applicatie om e-mails te versturen. Vanaf nu kan onder andere de opmaak van de e-mail voor het verzenden van loonspecificaties, facturen en jaaropgaven door u zelf worden bepaald!

Kijk in het handboek bij 'F.A.Q. > E-mail templates' voor uitgebreide instructies. Voor het maken van templates kunt u de webinar 'Templates' volgen.

Nieuwe loongebouw ABU CAO beschikbaar

In alle onderdelen, zoals in de loon- en tariefafspraken in de plaatsing, loonschema's, urenbestanden, etc, waar het beloningssysteem 'Uitzend CAO' kan worden gekozen is de 'Loonschaal' uitgebreid met het nieuwe loongebouw van de ABU CAO. Voor de doelgroepen 'Allocatie' en 'Overige' zijn de voor functiegroepen de bedragen ingevoerd en zijn de doelgroepen beschikbaar om te selecteren. Voor meer uitleg over dit loongebouw klik hier.

Zoals op de versiepagina van 2015-05 staat beschreven is de BRI signalering na 30 maart 2015 in Easyflex vervallen. De BRI signaleringen voor 30 maart 2015 zal blijven bestaan.

Verbeterd

Twee nieuwe keuzes premiekortingen Arbeidsgehandicapten / Wajong toegevoegd en duidelijkere uitleg

Module: Frontoffice
Onderdeel: Flexwerkers
Tabblad: Fiscaal - sociaal
Melding: 504546

In het tabblad 'Fiscaal - sociaal' van de flexwerker zijn er voor de premiekortingen 'Arbeidsgehandicapt' twee nieuwe keuzes toegevoegd. Dit zijn:

  • Premiekorting- en loonheffingskorting
    Deze optie betreft flexwerkers die gehandicapt zijn en vallen onder de Wajong regeling. De werkgever heeft recht op premiekorting arbeidsgehandicapte werknemer, maar er wordt geen loondispensatie gehanteerd. Dan wordt de hoge korting toegepast bij een 36 urige werkweek én de loonheffingskorting.
  • Premie- en loonheffingskort. (WIA)
    Deze optie betreft flexwerkers die gehandicapt zijn en vallen onder de Wajong regeling, maar met recht op een WIA uitkering waardoor de maximale duur 1 jaar is. De werkgever heeft gedurende dit jaar wel recht op premiekorting arbeidsgehandicapte werknemer en omdat er geen loondispensatie wordt gehanteerd is ook de loonheffingskorting van toepassing. Dus de hoge korting wordt toegepast bij een 36 urige werkweek én de loonheffingskorting.

Bij deze en de overige opties zijn de 'hint' teksten verbeterd met duidelijkere korte uitleg zoals hierboven.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.