Skip to main content
Skip table of contents

BO > E-mails urenbestanden

Via het scherm ‘E-mails urenbestanden’ kun je zien welke urenbestanden zijn verstuurd naar de e-mailadressen die corresponderen met de urenbestand-definities.

image-20240304-115746.png

In de tabel aan de linker kant worden alle e-mails getoond die zijn ontvangen op de emailadressen die corresponderen met een urenbestanddefinitie, maar ook urenbestanden die niet goed verwerkt konden worden. Doormiddel van de filters kun je kiezen welke e-mails je wil zien. In de tabel zie je onder andere de status van de e-mail. Deze geeft aan of de e-mail is verwerkt of als er eventueel nog problemen zijn.

Met de knop ‘Ververs’ laad het systeem het scherm opnieuw en krijg je de meest actuele e-mails zien. Wanneer je een e-mail kun je hier verschillende acties mee uitvoeren. Je kan o.a. de mail exporteren of direct het verzendadres whitelisten. Let op: Het kan ongeveer 5 minuten duren voordat de e-mail binnen is.

Wanneer je een e-mail selecteert die zichtbaar is in de linker tabel zie je aan de rechterkant de details van de mail. Je ziet onder andere wie de mail heeft verstuurd en waar de mail naar is verstuurd. In de tabel van de bijlage zie je de status van de bijlage. Je kan bijvoorbeeld zien welke bijlages zijn verwerkt en welke niet. Doormiddel van de knop ‘Verwerk bijlage’ kun je nog niet verwerkte bijlages alsnog verwerken.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.