Skip to main content
Skip table of contents

Instellingen - Werklocatie

Binnen dit onderdeel worden de huidige instellingen van de medewerkersgegevens omtrent de werklocatie getoond. Deze locatie gegevens worden eenmalig overgenomen van de instellingen van het onderdeel 'Medewerkers' (Beheer > Medewerkers). Eventuele locatie wijzigingen binnen het onderdeel 'Medewerkers' worden niet doorgevoerd naar de module 'Mijn gegevens'. In de module 'Mijn gegevens' kunnen wel handmatig gegevens omtrent de werklocatie worden gewijzigd.

Aanduiding van de locatie

De aanduiding van de locatie wordt in dit veld getoond. Deze aanduiding kan zijn:

  • Werk
  • Thuis
  • Elders

Locatie

De locatie waaraan de medewerker is gekoppeld wordt in dit veld getoond. Deze instelling wordt overgenomen vanuit de beheer module (Beheer > Medewerkers). De huidige locatie kan worden gewijzigd. Bijvoorbeeld wanneer een medewerker tijdelijk op een andere locatie tewerk wordt gesteld. Door het activeren van de pijltjestoets toont Easyflex één of meerdere keuze mogelijkheden. Welke mogelijkheden dit zijn is afhankelijk van de door jou gekozen aanduiding van de locatie.

Mailserver

De identificatie van het vastlegde serveradres van de mailservers wordt in dit veld getoond.

Linkermarge printen QR-codes (in mm)

Indien gewenst kun je invloed uitoefenen op de linkermarge die gehanteerd wordt bij het printen van een QR-code op een sticker via de Dymo Labelwriter. Merk je dat de QR-code standaard te ver naar links of rechts geprint wordt, dan kun je de linkermarge met deze instelling beïnvloeden. Met een positieve marge wordt de QR-code verder naar rechts geprint. Met een negatieve marge wordt de QR-code verder naar links geprint. Een marge van (-)10 mm geeft een verschil van ongeveer 1 cm. Je kunt de marge steeds wijzigen en ter controle een nieuwe sticker uitprinten, totdat de QR-code zich op de juiste positie bevindt.

Automatisch starten Adobe Reader

Wanneer het vinkje aan staat bij 'Automatisch starten Adobe Reader' wordt Adobe automatisch gestart bij het inloggen in Easyflex. Dit is een proces dat op de achtergrond wordt gestart. In sommige gevallen levert dit problemen op omdat Adobe niet automatisch wordt afgesloten bij het uitloggen. Daarom kan het zijn dat er onnodige processen van Adobe geactiveerd blijven wat verschillende nadelige effecten kan hebben. Je hebt ook de mogelijkheid om het vinkje uit te zetten bij 'Automatisch starten Adobe Reader'. Dit betekent dat Adobe niet meer automatisch wordt gestart bij het inloggen. Pas bij het printen van documenten wordt er een proces start. Het PDF bestand wordt geminimaliseerd op de computer weergegeven en moet handmatig afgesloten worden.

Test e-mail versturen

Wanneer je de knop 'Test e-mail versturen' activeert wordt er een e-mail verstuurd naar het algemene e-mailadres van het bedrijf met behulp van de huidige instellingen. Je krijgt een melding als het versturen is geslaagd. Als het versturen van de e-mail niet lukt wordt er een foutmelding getoond. Zodra er contact kan worden gemaakt met de mailserver komt er een 'Detail' knop in het scherm die het mogelijk maakt om de daadwerkelijke communicatie met de mailserver weer te geven. De detail knop op het foutmeldingen scherm maakt een log veld zichtbaar en onzichtbaar bij het activeren. Dit is voor de technische ondersteuning vanuit Service Center en voor uw eigen systeembeheerders.


JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.