Skip to main content
Skip table of contents

Instellingen - Connector instellingen

Als Easyflex gebruiker bepaal je zelf de weergave van de Easyflex applicatie op jouw beeldscherm. Het tabblad 'Connector instellingen' is beschikbaar in de Easyflex Connector versie 2.0 en hoger.

Zoom

Zo kun je ervoor kiezen of de Easyflex applicatie op 100% of vergroot moet worden weergegeven. Middels het zoompercentage kun je een grotere of kleinere weergave instellen. Na het aanpassen van het zoompercentage dien je opnieuw in te loggen in Easyflex om de wijziging actief te maken. Heb je ook al een zoom percentage ingesteld op jouw desktop of laptop? Dan wordt het zoom percentage dat je in Easyflex instelt daar nog bovenop toegepast. Ook is het mogelijk om een percentage lager dan 100% te selecteren. Staat je computer bijvoorbeeld ingesteld op 150% maar wil je Easyflex wel op 100% weergeven? Dan kies je in Easyflex voor een percentage lager dan 100%.

Maximaliseren bij starten

Daarnaast wordt de Easyflex applicatie standaard niet fullscreen weergegeven. Middels de optie 'Maximaliseren bij starten' stel je in dat de Easyflex applicatie wel standaard fullscreen wordt opgestart. Eenmaal ingelogd kun je altijd nog maximaliseren of minimaliseren.

Kleuren

Standaard staat deze instelling op 'Automatisch', wat betekent dat de Windows instellingen worden toegepast. Je kunt daarnaast een keuze maken tussen 'Donker' en 'Licht'. Wanneer je een aanpassing opslaat wordt deze pas actief wanneer je de Connector opnieuw opstart.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.