Dit werkblad toont de omzet, kosten en marge voor de afgelopen jaren. Aan de linkerzijde van het werkblad staan filters die van invloed zijn op het werkblad.

Tijdvak

Linksbovenaan zijn er twee knoppen waarmee de gebruiker kan kiezen tussen gegevens per maand of per week.

Geselecteerde kosten

Hiermee is het mogelijk om bij de kosten enkel de belaste-, onbelaste- of alle kosten tezamen te zien.

Kosten

in deze lijngrafiek staan de kosten in euro's per week/maand voor de actieve jaren. Dit zijn de belaste en onbelaste kosten. Met de knoppen bovenaan kan je kiezen tussen:

  • Alle kosten : belast en onbelaste kosten samen.
  • Belast: alleen de belaste kosten
  • Onbelast: alleen de onbelaste kosten.

Door deze cijfers apart te tonen kan je die ook makkelijker vergelijken met EF en aansluiting vinden met het management dashboard in EF. De knoppen hebben alleen invloed op de 'Kosten' grafiek. De 'Omzet' en 'Marge' grafieken wijzigen niet.

Omzet

Hier staat de omzet in euro's per week/maand voor de actieve jaren. Dit is inclusief de handmatige omzet. Met het filter Handmatige omzet aan de linkerzijde kan je dat beïnvloeden.

Marge

Hier staan de marge in euro's per week/maand voor de actieve jaren.Linksonderaan de filters is er een extra filter 'Declaratie status. Selecteer de waarde Afgewikkeld om aansluiting te vinden met het management dashboard in Easyflex. In DataView zie je ook de declaratieregels die zijn geaccordeerd. Selecteer steeds 1 werkmij in DataView om aansluiting te vinden.