De wijzigingen van de marge zijn op dit werkblad zichtbaar. De behaalde marge van het huidige jaar wordt vergeleken met de dezelfde periode van het vorige jaar.

Stel dat de datum van vandaag 1 augustus 2023 is, dan is de periode van het huidige jaar 1 januari 2023 tot en met 1 augustus 2023. En de periode van het vorige jaar waarmee de marge wordt vergeleken is 1 januari 2022 tot en met 1 augustus 2022.

Relaties positieve marge huidige jaar

De relaties met een positieve marge zijn hier zichtbaar, geordend van groot naar klein.

Relaties stijging marge tov vorig jaar

De relaties waarbij de marge is gestegen vergeleken met dezelfde periode van het vorige jaar zijn te zien. Ook geordend van groot naar klein. Het gaat om de toename van marge, niet om de totale marge

Locaties stijging marge tov vorig jaar

De locaties met een stijgende marge ten opzichte van dezelfde periode van het vorig jaar zijn hier inzichtelijk.

Relaties negatieve marge huidige jaar

De relaties met een negatieve marge zijn hier zichtbaar geordend van groot naar klein. Dit zijn dus de relaties waarop verlies wordt geleden volgens Easyflex.

Relaties daling marge tov vorig jaar

De relaties waarbij de marge is gedaald vergeleken met dezelfde periode van het vorige jaar zijn hier te zien. Ook geordend van groot naar klein. Het gaat om de daling van marge, het is nog steeds mogelijk dat de totale marge positief is en dat er geen verlies wordt geleden.

Locaties daling marge tov vorig jaar

De locaties met een dalende marge ten opzichte van dezelfde periode van het vorig jaar zijn hier inzichtelijk.