Skip to main content
Skip table of contents

Inloggen met e-mailadres

Om toegang te krijgen tot de Easyflex applicatie dien je op een correcte manier in te loggen. De eerste keer dat je inlogt, ontvang je van je beheerder inloggegevens. Deze inloggegevens bestaan uit een inlognaam of e-mailadres, bedrijfsnaam en wachtwoord. Je kunt de keuze maken of je wilt inloggen met een gebruikersnaam of met je e-mailadres. Hieronder lees je de stappen die je moet doorlopen om inloggen met e-mailadres in- of uit te schakelen.

Inlogopties


Inloggen met e-mailadres
Je vinkt hier aan of je wilt inloggen met je e-mailadres. Indien je deze mogelijkheid activeert, geldt dit voor alle medewerkers binnen je werkmaatschappij. Vanaf het moment van activeren kan een medewerker niet meer met zijn inlognaam inloggen en moet je e-mailadressen vastleggen om te kunnen inloggen.


E-mailadres vastleggen en activeren
Zodra je de optie inschakelt en op ‘Ok’ klikt dien je eerst je eigen e-mailadres vast te leggen. Vervolgens ontvang je een activatiemail. Ga naar je mailbox en klik op de link in deze activatiemail om je e-mailadres te bevestigen. Vanaf nu kun je zelf al inloggen met je e-mailadres.

E-mailadressen medewerkers vastleggen en activeren
Ga vervolgens naar ‘Beheer > Medewerkers’. Je ziet nu dat alle inlognamen leeg zijn. Per medewerker kun je nu het e-mailadres vastleggen. Hiervoor selecteer je de medewerker en op het tabblad ‘Algemeen’ vul je onder ‘Identificatie’ in het veld ‘Inlognaam / E-mailadres’ het juiste e-mailadres in.

Als de medewerker de eerste keer inlogt met zijn of haar e-mailadres ontvangt de medewerker een activatiemail waarmee eerst het e-mailadres bevestigd dient te worden. Pas na het bevestigen kan er ingelogd worden. Hiervoor gaat de medewerker naar zijn of haar mailbox en klikt hij op de link in de activatiemail. Vanaf nu kan de medewerker inloggen met zijn of haar e-mailadres.

Let op! Ligt er bij de communicatiegegevens van de medewerker reeds een e-mailadres vast, dan wordt dit e-mailadres niet automatisch gebruikt om in te loggen. Je zult dus altijd het e-mailadres voor inloggen moeten vastleggen.

Inloggen met e-mailadres uitzetten
Zet je ‘Inloggen met e-mailadres’ uit? Zodra je op ‘Ok’ klikt dien je je eigen inlognaam vast te leggen waarmee je vanaf dat moment kunt inloggen. Daarna ga je ook voor alle andere medewerkers de inlognamen vastleggen. Ga hiervoor naar ‘Beheer > Medewerkers’. Je ziet nu dat alle e-mailadressen / inlognamen leeg zijn. Per medewerker kun je nu de inlognaam vastleggen. Hiervoor selecteer je de medewerker en op het tabblad ‘Algemeen’ vul je onder ‘Identificatie’ in het veld ‘Inlognaam / E-mailadres’ de gewenste inlognaam in.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.