Skip to main content
Skip table of contents

Flexwerkers > Flexwrapp

Op dit tabblad leg je de gegevens vast voor de koppeling tussen Easyflex en Flexwrapp. Zo is het mogelijk om een flexwerker toegang te verlenen om te koppelen met het uitzendbureau. Via Flexwrapp is het voor de flexwerker mogelijk om urendeclaratie digitaal in te vullen en aan te leveren.


Toegang
De gegevens in deze rubriek zijn van belang voor de identificatie van de flexwerker die inlogt op de website.

Status
Wanneer er nog geen gebruik gemaakt is van Flexwrapp, is de status ‘Nog niet uitgenodigd’. Zodra er een uitnodiging naar een flexwerker is gestuurd, verandert de status naar ‘Uitgenodigd’. De flexwerker krijgt een uitnodigingsmail met een activatie link. De flexwerker dient het uitzendbureau in Flexwrapp toe te voegen en dan is de status ‘Gekoppeld’. Wanneer er een uitnodiging is verstuurd, is het ook mogelijk om deze weer in te trekken met de knop 'Intrekken'.

Uitnodiging voor Flexwrapp-koppeling e-mailen naar
De uitnodiging voor de Flexwrapp-koppeling wordt gemaild naar de Flexwerker. Wanneer er geen e-mailadres of leeftijd bekend is, toont Easyflex een melding dat de flexwerker niet kan worden uitgenodigd.

E-mail template
Indien je een template hebt vastgelegd voor het template type 'E-mail template flexwerker' in de U-vorm als in de Jij-vorm, kun je hier een template selecteren. Deze template zal worden gebruikt voor het versturen van een uitnodiging naar de flexwerker. Indien je geen e-mail template geselecteerd heeft wordt de standaard e-mail van Easyflex gebruikt voor het versturen van de uitnodiging. Indien je een e-mail template geselecteerd hebt, wordt tevens de inzien knop beschikbaar. Je kunt dan de e-mail inzien alvorens je deze verstuurd.

E-mailadres
Het bovenstaande e-mailadres dat is ingegeven binnen de communicatiemiddelen van de flexwerker wordt getoond. Het is niet mogelijk om op dit tabblad het e-mailadres te wijzigen.

Ontkoppelen
Wanneer de flexwerker een koppeling heeft gemaakt met Flexwrapp is het mogelijk om deze koppeling te verbreken met de knop 'Ontkoppelen'. De flexwerker ziet dan geen bureau meer in de app.JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.