Skip to main content
Skip table of contents

BI > Flexwrapp

Op dit tabblad kun je de kleuren van Flexwrapp aanpassen naar de kleuren van bijvoorbeeld je eigen huisstijl of logo. Flexwrapp bestaat uit een drietal onderdelen waarvan de kleur aangepast kan worden: 'Algemene kleur', 'Kleur van iconen' en 'Achtergrondkleur dashboard'. Ook kun je hier algemene documenten toevoegen om te publiceren op het Flexwrapp portaal.

Flexwrapp - HuisstijlAchter elk onderdeel zie je de kleur welke is geselecteerd. Door het vinkje aan te zetten wordt deze kleur getoond in Flexwrapp. Staat het vinkje niet aan dan worden de standaard kleuren van Flexwrapp getoond. Het is mogelijk exact dezelfde kleur samen te stellen als de kleur van je logo en/of huisstijl. Door het activeren van de knop 'zoeken' achter elk onderdeel geeft Easyflex een kleurenscherm weer.Je kunt een basiskleur selecteren, een basiskleur wijzigen of zelf een kleur samenstellen door de primaire kleuren (rood, groen en blauw) te mengen. Een door jezelf gemengde kleur kun je opslaan door het activeren van de knop 'Aan aangepaste kleur toevoegen'. Zo kun je bij de andere onderdelen deze gemengede kleur selecteren.

Flexwrapp - Algemene documenten

Het is mogelijk om documenten op het portaal van Flexwrapp te tonen zonder dat deze ondertekend hoeven te worden. Op dit tabblad kun je documenten in Word en PDF invoegen. Let erop dat deze documenten direct voor alle flexwerkers zichtbaar zijn op hun Flexwrapp portaal.
Het is ook mogelijk om documenten per flexwerker te publiceren. Dit kun je doen vanuit tabblad 'Documenten > Archief' bij de flexwerker door te kiezen voor 'Publiceer op Flexwrapp portaal'.


JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.