In dit tabblad kan worden aangegeven of de werkmaatschappij deelneemt aan een spaarloonregeling. Easyflex toont standaard de optie 'geen deelnemer', het gehele tabblad is leeg. Het is nu ook niet mogelijk om bij flexwerkers een spaarloonregeling in te geven (Frontoffice > Flexwerker > Cao - overige > Spaarloonregeling). Wanneer je wel deelnemer bent, kies je voor de optie 'deelnemer'. Easyflex controleert of er looncomponenten zijn aangemaakt voor de spaarloonregeling. Wanneer dit niet het geval is, wordt een melding getoond en dien je eerst een looncomponent aan te maken (Beheer > Bedrijfsinstellingen > Looncomponenten). Je kiest hier voor 'Aftrekposten voor alle heffingen' > 'Spaarloon'. Wanneer het looncomponent voor de spaarloonregeling is aangemaakt, kun je de deelnemergegevens invoeren. Een aantal rubrieken dienen nu verplicht te worden ingevuld. Ondergebracht bij

In deze rubriek vul je de gegevens in van de organisatie waar u de spaarloonregeling heeft ondergebracht.

Naam organisatie (verplicht)

In dit veld geef je de naam van de spaarloonorganisatie in. Voorbeelden hiervan zijn Direkt Bank, Rabobank.

Adresgegevens (verplicht)

In deze velden dien je de adresgegevens van de spaarloonorganisatie in te geven. Voor meer informatie omtrent het ingeven van adresgegevens, verwijzen wij je naar de algemene beschrijving (Algemene beschrijving > Adresgegevens).

Postbusgegevens

In deze velden kun je de eventuele postbusgegevens van de spaarloonorganisatie ingeven. Voor meer informatie omtrent het ingeven van adresgegevens, verwijzen wij je naar de algemene beschrijving (Algemene beschrijving > Adresgegevens).

Communicatiemiddelen

De communicatiemiddelen van de spaarloonorganisatie kunnen hier worden ingegeven. Voor meer informatie omtrent het ingeven van communicatiemiddelen, verwijzen wij je naar de algemene beschrijving (Algemene beschrijving > Communicatie).